Sea Palace

DIM SUM AMSTERDAM

DIM SUM AMSTERDAM

Dim sum betekent ‘het raken van je hart’: kleine gerechtjes die je in vervoering moeten brengen. Kortom een ware culinaire belevenis. Onze Dim Sum chefs maken dagelijks verse dim sum en zorgen ervoor dat u de dim sum ervaring krijgt zoals in China. Dagelijks tussen 12:00-16:00 uur kunt u een genieten van onze uitgebreide dim sum kaart.

DIM SUM MENU

Wij nodigen je graag uit om een keuze te maken uit ons uitgebreide dimsummenu. We serveren de gerechten volgens het shared dining-principe, zoals het al eeuwenlang in China gebruikelijk is. Zodra de gerechten op tafel staan, kun je beginnen met proeven. Ontdek de verschillende smaken en texturen en geniet.

Met dim sum (in de basis pakketjes in gestoomde wontonvelletjes) kun je enorm variëren en dat is precies wat onze dim sum chef dagelijks doet. Bestel naar hartenlust!

DIM SUM SHARED DINING

Volgens de traditie serveer je dimsum bij heerlijke, geurende thee. Dat heet ‘Yam Cha’ (thee drinken) en ontstond in de provincie Kanton (Guangdong). Vermoeide reizigers langs de eeuwenoude zijderoutes bezochten theehuizen langs de routes om uit te rusten en te eten en drinken. Hier ontstond de gewoonte om bij de thee allerlei kleine gerechten te serveren. In China is het gebruikelijk om geserveerde gerechten met zijn allen te delen. Tegenwoordig noemen we dat ‘shared dining’. Zet je tafel vol met deze heerlijke gerechtjes, schenk een geurende thee in, pak je stokjes en geniet!

TRADITIONELE CHINESE GERECHTEN

Tijdens de lunch kunt u bij Sea Palace terecht voor traditionele Chinese Dim Sum. In de avond hebben we een dinerkaart met hierop veel traditionele Chinese gerechten.

 

Geachte gast,

Op 7 februari zijn wij vanaf 15:30 gesloten in verband met een evenement. Bedankt voor uw begrip.