Sea Palace

CHINEES RESTAURANT

Over ONS

Op 5 minuten lopen van het Amsterdamse Centraal Station vind u restaurant Sea Palace. Op de begane grond is de cocktailbar en het à la carte-restaurant. De eerste verdieping kan worden gereserveerd voor evenementen en bruiloften (erkende trouwlocatie!). Op de bovenste etage zijn twee besloten ruimtes. De grote ruimte, voor 80 personen, heeft toegang tot het dakterras en beschikt over een LED-scherm en computer. De kleine voor maximaal 13 personen is ideaal voor besloten (familie)feestjes of zakelijke besprekingen.

DE ARCHITECTUUR

De karakteristieke Chinese architectuur van Sea Palace is al tientallen jaren een vertrouwd beeld in de Amsterdamse binnenstad. Ook in het interieur bepaalt deze spectaculaire stijl de unieke sfeer. Je kiest ons restaurant natuurlijk voor de heerlijke gerechten, maar als je er toch bent, geniet dan ook van de ‘keizerlijke’ inrichting en het geweldige uitzicht op Amsterdam.

SEA PALACE AUTHENTIEK CHINEES

Sea Palace start als Chinees-Indisch restaurant, zoals indertijd gebruikelijk in deze horecabranche. Als een van de eerste schrapt Sea Palace echter alle Indische gerechten en specialiseert het zich in de authentiek Chinese keuken, en meer specifiek de Kantonese keuken en Dim Sum. Daarnaast trekken Peking Eend en gerechten uit de Sichuan-streek veel liefhebbers.

Met 600 zitplaatsen, verdeeld over drie verdiepingen, grote en kleine zalen en moderne vergaderfaciliteiten, biedt Sea Palace ruimte voor allerlei gelegenheden en evenementen. De Chinese banketten zijn befaamd. Bovendien is Sea Palace een door de gemeente Amsterdam erkende trouwlocatie.

Geachte gast,

Op 7 februari zijn wij vanaf 15:30 gesloten in verband met een evenement. Bedankt voor uw begrip.