Sea Palace

DIM SUM THUISBEZORGD

DIM SUM BEZORGEN

De Dim Sum van Sea Palace is wijd en zijd bekend om de variëteit en de culinaire kwaliteit. Dankzij de creativiteit van onze dimsumchef is er een enorme keuze in deze kleine gerechtjes. Het zijn ware culinaire kunstwerkjes. Dim sum betekent ‘het raken van je hart’. Het zijn kleine gerechtjes die je in vervoering moeten brengen. De dimsumchef van Sea Palace heeft dit vertaald in ware culinaire kunstwerkjes.

DIM SUM THUISBEZORGD

Ben je niet in de gelegenheid om naar Sea Palace te gaan, maar heb je wel ontzettende trek in dim sum? Dan kun je de gerechtjes in Amsterdam laten bezorgen. We hebben een ruime selectie van onze dimsumkaart gemaakt voor onze afhaal-/take away-menukaart. Wat vind je lekker? Sui Mai, Ha kau, vegetarische Chun Kun of Ma Lai Koo? Er is ook een Dim Sum Box met 5 verschillende gerechtjes, van elk 2. Doe je keuze in het mandje, reken af en binnen een uur staat de bezorger van Uber Eats, Thuisbezorgd.nl of Deliveroo voor de deur.

DIM SUM VAN SEA PALACE

Traditioneel eet je Dim Sum volgens het shared dining-principe, bij een heerlijk geurende, Chinese thee. Wat is er nu leuker en gezelliger dan samen te genieten van een tafel vol heerlijke hapjes?

Wist u dat: Dim Sum van Sea Palace ook te bestellen is voor afhaal, zodat u ook gezellig thuis kunt dimsummen?