AUTHENTIEKE CHINESE SPECIALITEITEN

Sinds 1984 is Sea Palace bij uitstek het Chinese restaurant om kennis te maken met de Chinese keuken. Genieten op het water in het centrum van Amsterdam op het grootste drijvende restaurant van Europa is een unieke ervaring. Met een uitgebreide keuze uit Authentieke Kantonese gerechten, een uitgebreide dim sum-kaart en specialiteiten zoals Peking eend en Sichuan gerechten laten wij uw liefde voor de Chinese keuken opbloeien.

ONS MENU

TOT 16.00 UUR

DIM SUM

VANAF 15.00 UUR

DINER

SFEER PROEVEN

Sea Palace is een stukje China in Amsterdam. Authentieke gerechten, een interieur die doet denken aan de verboden stad & een goede service. Kortom een ideale kennismaking met de Chinese cultuur.

HET RESTAURANT

Met 600 zitplaatsen, verdeeld over drie verdiepingen, grote en kleine zalen, en moderne vergaderfaciliteiten, biedt Sea Palace ruimte voor allerlei gelegenheden en evenementen. De Chinese banketten zijn befaamd. Bovendien is Sea Palace een door de gemeente Amsterdam erkende trouwlocatie.

Een stukje China in
Amsterdam.

Sinds 1984

OVER SEA PALACE

Sea Palace is een van de eerste Aziatische restaurants die zich volledig zijn gaan richten op de authentieke Chinese/Kantonese keuken, met daarbij een uitgebreide dim sum-kaart. Alles wordt in eigen huis gemaakt. Als gerenommeerd restaurant speelt Sea Palace een voorlopersrol in de ontwikkeling van de Chinese horeca in Nederland.

TAKE AWAY & ENJOY

Bij Sea Palace bieden wij u ook de mogelijkheid om onze specialiteiten mee te nemen naar huis. Op onze Take-away kaart vind u een selectie van onze gerechten waarvan wij denken dat deze geschikt zijn om mee te nemen. Dus bestel nu snel en haal uw stukje China in Amsterdam bij uw thuis.

Geachte gast,

Op 7 februari zijn wij vanaf 15:30 gesloten in verband met een evenement. Bedankt voor uw begrip.